نمایه نویسندگان

ا

  • امیدی، جلال تهیۀ کمپوست از ضایعات بادام‌زمینی [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 6-10]

ر

ش

  • شاکر، محمد محدودۀ رطوبتی مناسب شلتوک در فرآیند تبدیل به برنج سفید در استان فارس [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 42-45]
  • شیخ الاسلامی، زهرا راهکارهای کاهش ضایعات محصولات باغی (گیلاس، زردآلو، انگور و سیب) با فرآوری و بسته‌بندی مناسب [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 1-5]

ص

  • صالحی، جمشید معرفی کمباین‌های کاه‌کوب گندم [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 26-34]
  • صفری، محمود معرفی کمباین‌های کاه‌کوب گندم [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 26-34]

ع

ق

  • قیافه داودی، مهدی راهکارهای کاهش ضایعات محصولات باغی (گیلاس، زردآلو، انگور و سیب) با فرآوری و بسته‌بندی مناسب [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 1-5]

ک

  • کریمی، مهدی راهکارهای کاهش ضایعات محصولات باغی (گیلاس، زردآلو، انگور و سیب) با فرآوری و بسته‌بندی مناسب [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 1-5]

گ

  • گازر، حمید رضا ماشین پشتی برداشت گل محمدی [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 11-14]
  • گلشن تفتی، ابوالفضل افزایش ماندگاری توت‌فرنگی با عملیات مناسب برداشت، ضدعفونی و بسته‌بندی [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 35-41]

م

  • مرادی، یزدان ملاحظات کاربردی برای کاهش ضایعات آبزیان از صید تا عرضه به بازار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 15-19]
  • میرمجیدی هشتجین، عادل افزایش ماندگاری توت‌فرنگی با عملیات مناسب برداشت، ضدعفونی و بسته‌بندی [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 35-41]
  • مفتون آزاد، ندا مدیریت پس از برداشت ضایعات انگور [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 20-25]